غذای من درآوردی: وقتی خلاقیت آشپزی فوران میکند!
همه ما کم و بیش تجربههایی با “غذای من درآوردی” داریم. زمانی که مواد اولیه محدود است، وقت تنگ است، یا صرفاً دلتان یک طعم جدید میخواهد، دست به کار میشویم و با ترکیب مواد مختلف، غذایی جدید خلق میکنیم. این پست نگاهی به تجربیات کاربران نی نی سایت در این زمینه دارد.
در این پست، 16 مورد از غذاهای من درآوردی که در نی نی سایت محبوبیت داشتند (یا حداقل جالب بودند!) را مرور میکنیم.
- ✔️ماکارونی با سوسیس و سیب زمینی سرخ کرده (شاید عجیب، اما پرطرفدار!)
- ✔️املت با نان تست و پنیر پیتزا (یک صبحانه/شام سریع و خوشمزه)
- ✔️عدسی با ماست و خیار (ترکیب عجیب، اما برخی عاشقش هستند!)
- ✔️کتلت با بیسکویت پتی بور (برای وقتهایی که آرد سوخاری تمام شده)
- ✔️آش رشته با رشته پلویی (وقتی هیچ چیز طبق برنامه پیش نمیرود)
- ✔️خوراک لوبیا با نان باگت (جایگزین برنج برای یک غذای دانشجویی)
- ✔️ماست و خیار با چیپس (یک میانوعده سریع و پرکالری!)
- ✔️نیمرو با سس گوجه و ادویههای تند (یک طعمدهنده قوی برای یک غذای ساده)
- ✔️کوفته تبریزی با آلو بخارا و قیسی (شیرین و ملس، یک تنوع در طعم)
- ✔️مرغ با سس انار و گردو (یک طعم متفاوت و مجلسی)
- ✔️پیتزا با نان لواش (یک پیتزای سریع و ارزان)
- ✔️سیب زمینی سرخ کرده با دارچین (یک طعم شیرین و شور غیرمنتظره)
- ✔️سالاد الویه با تن ماهی (یک پروتئین اضافه برای یک سالاد کاملتر)
- ✔️کوکو سیب زمینی با پیازچه و شوید (یک عطر و طعم بهاری به کوکو)
- ✔️سوپ جو با رشته فرنگی و سبزیجات خشک (یک سوپ مقوی و سریع)
- ✔️خورشت قیمه با بادمجان سرخ شده (یک خورشت غلیظ و خوشمزه تر)

اینها فقط چند نمونه از غذاهای من درآوردیای هستند که در نی نی سایت مطرح شدهاند. قطعاً هر کسی دستور پختهای خلاقانه خود را دارد.
آیا شما هم تجربه مشابهی دارید؟ در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!
شاید باورتان نشود اما این غذاها گاهی خیلی هم خوشمزه از آب در میآیند!
غذاهای من درآوردی: خلاصهای از تجربیات نی نی سایت
1. سیب زمینی با ماست و خیار و نعناع خشک
یکی از کاربران تعریف میکرد که وقتی هیچی تو خونه نبوده، سیب زمینی پخته و رنده کرده، با ماست و خیار و نعناع خشک قاطی کرده و خورده. میگفت خیلی هم خوشمزه شده!به نظر میرسه طعمهای خنک و سادهاش تو اون لحظه خیلی بهش چسبیده بوده. ظاهرا بعضیها با سیر هم امتحان کردن و نتیجه راضیکننده بوده. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده یکم شوید هم اضافه بشه. این غذا برای روزهای گرم تابستون خیلی خوبه. میتونید به جای ماست معمولی از ماست چکیده هم استفاده کنید. حتی یه نفر گفته با پیازچه هم خوشمزه میشه.
2. نیمرو با پوره سیب زمینی
ظاهرا یه مادر برای بچهاش پوره سیب زمینی درست کرده بوده و یکم ازش مونده بوده. برای اینکه اسراف نشه، روش نیمرو گذاشته و خورده. میگفت ترکیب نرمی پوره سیب زمینی با زرده روان نیمرو خیلی دلچسب بوده. بعضیها پیشنهاد دادن یکم فلفل سیاه هم بزنن. این غذا برای یه شام سبک خیلی مناسبه. میتونید از ادویه های مختلف برای طعم دادن به پوره سیب زمینی استفاده کنید. اضافه کردن کمی پنیر پارمسان هم ایده خوبیه. میتونید پوره سیب زمینی رو از قبل آماده کنید.
3. ماکارونی با مربا
این یکی دیگه خیلی عجیبه! یکی از کاربرا گفته وقتی دانشجو بوده و پول نداشته، ماکارونی رو با مربای آلبالو خورده. میگفت اولش خیلی عجیب بوده ولی بعدش بهش عادت کرده و حتی خوشش هم اومده!البته خیلیها این ترکیب رو خیلی رد کردن و گفتن اصلا قابل تصور نیست. به نظر میرسه ذائقه ها خیلی متفاوت هستن. شاید مرباهای ترش تر مثل زرشک یا زغال اخته بهتر جواب بده. البته هیچکس پیشنهاد نکرده این رو امتحان کنید. این غذا به هیچ وجه توصیه نمیشه!
4. ساندویچ خیارشور و چیپس
یه نفر گفته برای یه سفر طولانی ساندویچ خیارشور و چیپس درست کرده بوده. میگفت ترکیب شوری خیارشور و تردی چیپس خیلی جالب بوده و مانع از دلزدگی تو سفر شده. بعضیها پیشنهاد دادن یکم سس مایونز هم بهش اضافه بشه. البته ممکنه برای کسایی که فشار خون دارن مناسب نباشه. این ساندویچ برای پیک نیک مناسبه.
5. املت با سیب زمینی سرخ کرده
یه کاربر گفته وقتی وقت نداشته برای ناهار، سیب زمینی سرخ کرده های شب قبل رو خرد کرده و با تخم مرغ مخلوط کرده و املت درست کرده. میگفت هم سریع آماده شده و هم خیلی خوشمزه بوده. بعضیها پیشنهاد دادن یکم گوجه فرنگی هم بهش اضافه بشه. این املت برای یه صبحونه مفصل هم مناسبه. میتونید از ادویه های مختلف برای طعم دادن به املت استفاده کنید. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا هم ایده خوبیه. این یه روش خوب برای بهرهگیری از سیب زمینی سرخ کرده های باقیمونده هست.
6. عدسی با شیره خرما
یکی از کاربران گفته به جای سرکه یا آبلیمو، به عدسی شیره خرما میزنه. میگفت طعم شیرین و گرم شیره خرما یه طعم خاص و متفاوت به عدسی میده. البته این سلیقه ای هست و ممکنه همه دوست نداشته باشن. مقدار شیره خرما رو کم کم اضافه کنید تا به طعم دلخواهتون برسید. شیره انگور هم میتونه جایگزین خوبی باشه. این یه روش متفاوت برای طعم دادن به عدسی هست. حتما امتحانش کنید!
7. پیتزا با نون لواش
وقتی خمیر پیتزا در دسترس نیست، از نون لواش به عنوان پایه پیتزا استفاده کنید. یه لایه سس گوجه فرنگی بزنید، مواد پیتزا رو اضافه کنید و روش پنیر بریزید. بعد بذارید تو فر تا پنیر آب بشه و نون لواش ترد بشه. خیلی سریع و آسون آماده میشه و برای وقتایی که عجله دارید عالیه. این یه روش عالی برای درست کردن پیتزا در منزل هست.
8. آش رشته با قیسی
یکی از کاربران میگفت به آش رشته قیسی اضافه میکنه. میگفت قیسی یه طعم شیرین و ملس به آش میده که خیلی خوشمزه میشه. البته مقدار قیسی باید کم باشه تا طعم آش رو خراب نکنه. میتونید قبل از اضافه کردن قیسی، اون رو کمی خیس کنید. این یه روش متفاوت برای طعم دادن به آش رشته هست. قیسی باعث میشه آش رشته مغذی تر هم بشه. حتما امتحانش کنید!
9. آب دوغ خیار با هندوانه
یه ایده جالب برای فصل تابستون: آب دوغ خیار رو با هندوانه درست کنید!هندوانه رو خرد کنید و با دوغ، خیار، نعناع، پیازچه و گردو مخلوط کنید. یه نوشیدنی خنک و گوارا که برای روزهای گرم تابستون عالیه. میتونید از یخ هم استفاده کنید تا نوشیدنی خنک تر بشه. اضافه کردن کمی گل محمدی هم عطر خوبی به آب دوغ خیار میده. این یه نوشیدنی سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
10. ماست و بادمجون با خرما
یه ترکیب عجیب و غریب دیگه: ماست و بادمجون با خرما!بادمجون کبابی رو له کنید و با ماست و خرما مخلوط کنید. یه پیش غذای متفاوت و خوشمزه که میتونه برای مهمونی ها مناسب باشه. میتونید از سیر هم برای طعم دادن به این پیش غذا استفاده کنید. اضافه کردن کمی نعناع خشک هم طعم خوبی بهش میده. این یه پیش غذای سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
11. ساندویچ حلوا شکری و گردو
این یه ساندویچ ساده و سریع برای صبحانه یا میان وعده هست. حلوا شکری رو روی نون بمالید و روش گردو خرد شده بریزید. یه ساندویچ خوشمزه و مقوی که انرژی زیادی بهتون میده. میتونید از نون تست یا نون بربری استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین هم طعم خوبی به ساندویچ میده. این یه ساندویچ سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
12. شیر برنج با دارچین و پودر نارگیل
یه دسر خوشمزه و مقوی که خیلی راحت و سریع آماده میشه. بعد از پختن شیر برنج، روش دارچین و پودر نارگیل بپاشید. یه دسر خوشمزه و مقوی که برای بچه ها هم خیلی مناسبه. میتونید از گلاب هم برای طعم دادن به شیر برنج استفاده کنید. اضافه کردن کمی هل هم عطر خوبی به شیر برنج میده. این یه دسر سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
13. تخم مرغ آب پز با پودر آویشن و روغن زیتون
یه میان وعده سالم و مقوی که خیلی سریع آماده میشه. بعد از آب پز کردن تخم مرغ، روش پودر آویشن و روغن زیتون بریزید. یه میان وعده خوشمزه و مقوی که برای رژیم غذایی هم مناسبه. میتونید از نمک و فلفل هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم طعم خوبی به تخم مرغ میده. این یه میان وعده سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
14. چای با زنجبیل و لیمو
یه نوشیدنی گرم و آرامش بخش که برای فصل سرما خیلی مناسبه. به چای زنجبیل و لیمو اضافه کنید. یه نوشیدنی خوشمزه و مقوی که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنه. میتونید از عسل هم برای شیرین کردن چای استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین هم عطر خوبی به چای میده. این یه نوشیدنی سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
15. خوراک لوبیا با سیب زمینی سرخ کرده
یه غذای خوشمزه و مقوی که خیلی راحت و سریع آماده میشه. خوراک لوبیا رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. یه غذای خوشمزه و مقوی که برای وعده شام هم مناسبه. میتونید از نون هم برای خوردن این غذا استفاده کنید. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده هم طعم خوبی به غذا میده. این یه غذای سالم و مقوی هست. حتما امتحانش کنید!
16. سوپ جو با آبغوره
یکی از کاربران نی نی سایت این ترکیب رو پیشنهاد داده بود. میگفت اضافه کردن آبغوره به سوپ جو یه طعم ترش و ملس خاصی بهش میده. مخصوصا اگه سوپ رو با گوشت درست کرده باشین، خیلی خوب میشه. بهتره کم کم آبغوره رو اضافه کنین و بچشین تا زیادی ترش نشه. البته اگه آبغوره در دسترس نبود، آبلیمو هم میشه استفاده کرد. این یه ایده خوب برای تنوع دادن به سوپ جو هست. حتما امتحانش کنید!





